TræfiberDanmark

OM TRÆFIBERDANMARK

 

TRÆFIBERDANMARK
Træfiberisolering i Danmark

TræfiberDanmark blev grundlagt i maj 2012, som en paraplyorganisation for danske isolatører, som isolerer med træfiberisolering. TræfiberDanmark ønsker med tiden at udvikle sig til et videncenter for træfiberisolering i Danmark, og vi håber på at blive forbrugere og bygherrers foretrukne inspirationskilde.

Idéen er derfor, at hjemmesiden skal være et aktiv for såvel arkitekter og isolatører som forbrugere. Derfor vil hjemmesiden efterhånden blive udbygget med eksempler på arbejder udført med træfiberisolering og yderligere teknisk information efterhånden som den forefindes.

Forbrugeren skal kunne finde en isolatør i sit nærområde, når de besøger sitet, og derfor er et af vores mål at opbygge et landsdækkende netværk af isolatører, så denne del af vores mission også kan lykkes. Tidshorisonten afhænger dog af kvaliteten af de ansøgninger, vi modtager, da vi stiller store krav til vores isolatører.

Har du spørgsmål om træfiberisolering, er du velkommen til at kontakte isolatørerne eller TræfiberDanmark. Så skal vi nok hjælpe dig videre.

 

 

 

 


 

 

 

 

TræfiberDanmark ApS  |  Østergade 3, Høm  |  4100 Ringsted  |  Telefon 72 17 00 42