For-haandværkere-og-entreprenoerer
topfoto-haandvaerkere-2

Vil du have flere løsningsmuligheder, et sundt arbejdsmiljø og levere et sundt og unikt resultat?

Så er TræfiberDanmark® træfiberbaserede byggeprodukter et godt valg.

Det brede produktsortiment, produceret af træfibre, omfatter fleksible isoleringsmåtter, hårde tag- og vindspærreplader samt hårde isoleringsplader – pudsbare og ikke pudsbare. Produkterne kommer i et stort udvalg af tykkelser og formater, så du kan optimere byggefasen og efterleve et sundt og bæredygtigt byggeri.

Materialerne beskytter mod og håndterer effektivt kulde, varme, lyd og fugt og gør dem til en oplagt mulighed i forhold til at skabe et sundt byggeri og sundt indeklima ved isolering i tage, på vægge eller facader eller på afretningslag i alle typer byggerier.

Samtidig giver materialerne også et sundt arbejdsklima til dig der bygger med materialerne.

Du er altid velkommen til at kontakte os og tale med en af vores byggesagkyndige konsulenter, når du skal bygge træfiberbaserede isoleringsløsninger.

Interessant for  håndværkere

Både visuelle og isoleringsmæssige fordele
TræfiberDanmark® produkternes fugttransporterende egenskaber, deres høje isoleringsevne og mange bearbejdsmuligheder gør dem til et af de mest fleksible isoleringsmaterialer i dag.

Downloads
Gå til vores downloadside og læs meget mere om de enkelte produkter og deres egnethed til bæredygtigt byggeri i Danmark.

Du finder også produktblade og instruktionsvideoer på downloadsiden.

Tilbage-til-forsiden-rubrik