Derfor-er-vi-her

TræfiberDanmark® vil skabe bedre byggeri i Danmark
Når du anvender byggeprodukter fra TræfiberDanmark® er dit byggeri bedre, fordi det er miljørigtigt, giver et sundt byggeri og skaber et sundt arbejdsmiljø for dem, der udfører byggeriet.

TræfiberDanmark® vil være byggeriets foretrukne samarbejdspartner.
Vi mener at byggeriet i Danmark har brug for flere træbaserede løsninger, hvorfor vi dedikerer os til at hjælpe hele værdikæden med at designe, beregne, specificere, levere og bygge med træbaserede byggeprodukter.

Bæredygtighed – Vores hjertebarn
TræfiberDanmark® arbejder ud fra et samlet bæredygtighedsprincip. Vi tager en tur i helikopteren og ser på det helt overordnede produkt og miljøbelastningen på vores fælles planet.
Træfiberisolering er mere end blot CO2 neutralt. Det mindsker derimod CO2 udslippet ved at ophobe CO2 i materialet. Og det gælder lige fra vækst til bortskaffelse.

TræfiberDanmark® samler de bedste aktører
Vores netværk af kontakter stræber, ligesom os, efter at præge og udvikle bedre byggeri i Danmark ved anvendelse af flere træbaserede byggeprodukter og løsninger, og vi inddrager gerne disse aktører i dialogen med dig.

Vi stiller høje krav
TræfiberDanmark® samarbejder blandt andet KUN med leverandører, der lever op til vores krav om produktionssikkerhed, bæredytighed og sundt byggeri. Vi køber kun ind hos de absolut førende producenter i Europa.

Tilbage-til-forsiden-rubrik